Over Herma Blokzijl

Herma Blokzijl wilde na de havo het liefst sportlerares worden. En dat zou haar vast gelukt zijn, als haar zwemslag maar beter was geweest...

 

Boeiend

Werk ‘op kantoor’ kan ook heel boeiend zijn, ontdekte Herma. Haar wil om te presteren en te winnen is gebleven. Werken en studeren tegelijk. Diploma's PDB, MBA, PDL en SPD.
Herma werkte o.a. voor bedrijven in de autobranche, telefonie, landbouwmechanisatie, opleidingssector, architectuur en vastgoed. Bij non-profitorganisaties zoals een ziekenhuis en een verpleeghuis. In administratieve functies met de meest uiteenlopende taken. Van administratief medewerker tot hoofd boekhouding, controller en financieel manager.

 

Doen wat je goed kunt

Ruim 30 jaar kennis en ervaring zet ze in voor haar klanten. Herma Blokzijl is graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in haar vakgebied. “Het is fijn te doen wat je goed kunt. Je werk zo te doen dat je ervan geniet”. Een adequate boekhouding opzetten, maar ook het geven van managementinformatie waar de klant zijn onderneming mee kan sturen.

images/fotohermaimgp26585x5w.jpg

Disclaimer Nieuws Sitemap De Poel Webdesign - Sterk in maatwerk

  Maximaal rendement. Administratiekantoor Herma Blokzijl.