Disclaimer

Gebruik van informatie die via deze website is verkregen, is voor verantwoording van de gebruiker. Administratiekantoor Herma Blokzijl kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade door eventuele onvolledige of onjuiste informatie die via deze website, of sites buiten ons domein, wordt gevonden.

Informatie

Administratiekantoor Herma Blokzijl gebruikt deze website voor het geven van informatie over het bedrijf, de diensten en de producten. We letten op het weergeven van actuele en correcte informatie. Ziet u iets op de site dat onjuist is? Laat het ons weten via info@hermablokzijl.nl.  We passen de site dan zo snel mogelijk aan.

Inhoud en rechten

Alle teksten en afbeeldingen op deze site vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Het auteursrecht van teksten en afbeelden van derden ligt bij deze personen. Kopiëren van deze site of gedeelten ervan is toegestaan, als vooraf schriftelijke toestemming van Administratiekantoor Herma Blokzijl is verkregen.

Privacy

De content op de site wordt zorgvuldig geselecteerd. Wie meent dat ondanks dat de site inbreuk pleegt op zijn of haar privacy, kan dat melden via info@hermablokzijl.nl We verhelpen het probleem dan zo snel mogelijk.

Linken naar deze site

Gebruikers van de website van Administratiekantoor Herma Blokzijl zijn vrij om een link aan te brengen tussen deze en de eigen site. Op te nemen link: http://www.hermablokzijl.nl  
Voor vragen kunt u mailen naar info@hermablokzijl.nl

Deze website is gerealiseerd door:
De Poel Webdesign, techniek; 
Gaviavier - Communicatie in woord en beeld, voor ontwerp, basisfoto's en basisteksten.


© Administratiekantoor Herma Blokzijl 2009

images/img_57635x5disclaimer.jpg

Disclaimer Nieuws Sitemap De Poel Webdesign - Sterk in maatwerk

  Maximaal rendement. Administratiekantoor Herma Blokzijl.